Volgers

woensdag 31 augustus 2011

BHV cursus

Vandaag BHV cursus gedaan, gedeelte brandveiligheid en ontruiming. Pff, het was een lange dag. Binnenkort laat ik mijn volgende kerstkaarten zien, maar niet alleen:-) ohw, BHV natuurlijk gehaald, nu nog wachten op mijn certificaat.

Dzisiejszy dzień spędziłam na kurscie przeciwpożarowym i informacji na temat ewakuacji. Uff, to był długi dzień. Już nie dlugo pokaże kolejne kartki świąteczne, oczywiście nie tylko :-) kurs oczywiscie zaliczony, teraz pozostało mi tylko czekac na certifikat.

maandag 29 augustus 2011

sieraden

Op verzoek, een paar foto's van mijn sieraden. Natuurlijk allemaal door mij gemaakt:-)



Mijn lieveling ketting - mijn eerste zelfgemaakte sieraad

armband, gemaakt van jasseron   

armband - was ik even mee bezig

  





het lijkt een moeilijke ketting, maar het is heel simpel om te maken


vrijdag 26 augustus 2011

kerstkaart pakket nr 1

Eindelijk heb ik de kerstkaarten pakket nr 1 af :-) in het pakket zitten 12 kaarten, die bijna hetzelfde zijn. Het enige verschil is dat de sneeuwvlok een andere kleur heeft, wel heb ik telkens 3 kleuren gebruikt.

 
Daarnaast heb ik ook twee kaarten gemaakt, eentje voor een jongetje en eentje voor een meisje.

Mijn stempel:-) besteld bij LEMONADE



Ik heb  volgende copic markers gebruikt:
E50, E51, E53
R00, R20, R22
RV000, RV91, RV93, RV95
W1, W3, W5, W7
Dit is de binnenkant van de kaart





stempel van LEMONADE
Copic nr:
E0000, E00, E02, E21, E25, E49, E53, E59, E71
B32, B34, B37
R20

Nu kan ik bij elke kaart mijn stempel met bijpassende inkt stempelen.

Buiten dat, ben ik lekker druk met mijn werk, de eerste dag na bevallingsverlof ligt al achter mij. We zijn ook bezig met de kamer voor mijn jongste zoon (5 maanden), dus het is lekker rommelig thuis. Hoop dat het snel af is en dat er weer rust in huis heerst.

zondag 14 augustus 2011

60 jaar

Mijn schoonvader werd in juli 60 jaar. Voor deze gelegenheid heb ik een slinger gemaakt. Als je jarig bent, krijg je natuurlijk ook een kaart. Ik kon net op tijd een foto maken van deze kaart, voordat mijn zoontje had besloten dat hij ook graag met copic marker wilt kleuren. haha, gelukkig kon ik het meeste wegwerken :-)


Helaas weet ik niet meer welk soort papier ik heb gebruikt.

naaimachine

De laatste tijd kijk ik naar veel blogs over naaien. Het begon bij mij te kriebelen om ook iets te gaan doen. Vandaag hebben we een geboortekaartje van onze fotograaf gekregen. Ik zeg altijd onze fotograaf, omdat we altijd foto's bij haar maken (trouwfoto's, geboortekaartjes van onze kinderen). Ik wilde dus een kaartje voor haar maken. Op zich vind ik het leuk, maar ik denk niet dat het mijn ding is (papier naaien).

Voor de kaart heb ik Creat & Craft papier gebruikt, van de Eline's Babies 2 serie. 
Het jongentje is met volgende copic ingekleurd:
E0000, E00, E02, E21
YR20, YR21, YR23
B32, B34, B37, B39 

 Tijdens stempelen werd ik een beetje geïrriteerd dat al mijn stempels uit de map vielen en dat ze een beetje rommelig in mijn map zitten. Ik heb al wat sheets gekocht, maar er waren heel weinig met vakjes. Ik heb een aantal gekocht met A3 formaat. Aangezien mijn naaimachine toch uit de kast was gehaald, heb ik besloten om de sheet in 4 vakken te delen. Ik moet zeggen dat ik heel erg blij ben met mijn nieuwe sheets. De stempels zijn nu netjes opgeruimd.

sheets voor de stempels

vrijdag 12 augustus 2011

eerste opdracht

Ik heb de eerste opdracht binnen:-) alleen de gelegenheid is wat minder. Een vriendin vroeg of ik twee condoleantie kaarten kan maken, ze had ze nodig voor de volgende dag. Nou, natuurlijk kan ik het maken :-) kaarten maken is altijd leuk. Ik heb de kaart gemaakt aan de hand van een skecht die ik hier zag (aan de hand van de kaart van Tessa en Anke).

kaart nr 1

kaart nr 1

kaart nr 2

kaart nr 2

en hier helemaal af kaart nr 2
Ik heb gebruikt: Marianne Design papier Black & White

bloemen ingekleurd met copic: W1, W3, W5, E0000, YG11, YG13, YG17

ladies crea avond

Woensdagavond voor de eerste keer een crea avond georganiseerd bij mij thuis. Ik vond het ontzettend leuk. Het is nu de bedoeling dat we elke keer bij iemand anders zijn. De gastvrouw moet bedenken wat we gaan doen. Ik heb bedacht dat we een klein notitieboekje gaan maken. Voor de omslag hebben we Magic Shrink gebruikt. Nog nooit mee gewerkt, maar de resultaten waren super leuk. Ik zou zeggen, kijk zelf :-)

voordat het in de oven ging

en hier al uit de oven gehaald



en hier de notitieboekjes:-)

maandag 8 augustus 2011

het is niet mijn dag

Vandaag twee kinderen op bezoek gehad, onder andere een tienjarig meisje. Ze zag mijn kerstkaart en wilde graag weten hoe ik het gemaakt heb. Nou, kom maar bij mij zitten dan gaan we samen irisvouwen. Achteraf bleek dat het toch iets moeilijker was dan ze dacht. Hoewel het voor haar de eerste keer was, zag het goed uit. Ondertussen heb ik ook een bloemetje gemaakt met deze techniek. Ik wilde een foto maken, maar mijn toestel is op, ofterwijl de batterij is op.

Ondertussen zag ik mijn kruissteek werkje, die er al heel lang ligt. Ik dacht dus, nou dan maak ik hem vandaag af. Ik heb weer een stukje gemaakt, maar kon het helaas niet afmaken. Ik kwam erachter dat ik die borduurgaren niet meer heb. Het ergste daarvan is dat ik niet meer weet welke kleur het was. :-( het is gewoon niet mijn dag.


Straks voeg ik nog foto's bij.

En hier zijn de foto's, ze zijn een beetje donker. Dat komt omdat het niet meer zo licht is.

Dit is het kruissteek werkje waar ik het over had.

Dit vandaag gemaakt. Weet nog niet wat het uiteindelijk wordt.
Helaas heb ik het mooie werkje van de tienjarige meisje niet. Zodra ze klaar was, heeft ze hem heel snel in haar tas gedaan.
Hiermee ben ik al heel lang mee bezig. Nog voordat ik getrouwd was en ik ben al 3 jaar getrouwd :-)

zondag 7 augustus 2011

vandaag toch gegaan

Het was vanmiddag prachtig weer, dus hebben we besloten om naar Varend Corso te gaan. Mijn man heeft afgesproken met zijn collega en zijn vrouw. Mijn oudste zoon vond het op zich leuk, hij heeft lekker gedanst. En natuurlijk al die boten waren leuk. Hieronder paar foto's die ik heb genomen met mijn mobiel (we waren het fototoestel vergeten).

de eerste boot die voorbij vaarde



autoboot:-)

die vond ik apart, al die popen in het water:-)

kerstkaarten pakket

Ik ben bezig met kerstkaarten. Heh, ik weet dat er nog genoeg tijd is tot december, maar ik wil een kerst pakket maken waar 10 dezelfde kaarten in zitten. Voorlopig heb ik er drie gemaakt. De kaarten zijn eenvoudig zodat ik ze makkelijk kan namaken.

Kaart nr 1
Kaart nr 2
Het enige verschil tussen de kaarten is dat de sneeuwvlok anders is ingevuld, hoewel het met dezelfde papier is gedaan.

slecht weer

Gisteren zouden we naar Varend Corso Westland gaan. Maar aangezien het heeft geregend hebben we besloten om thuis te blijven. Met zo'n slecht weer krijg ik gelijk kriebels om wat te maken.


De binnenkant van de kaart
Ik heb natuurlijk met copic gekleurd:
W1, W3, W5, W7,
V04, V06, V09
R20
E00, E02, E25, E49, E53, E59

Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden.

dinsdag 2 augustus 2011

Verjaardag

Wat kaartjes die ik heb gemaakt voor vrienden en familie de afgelopen twee maanden. Stempels heb ik met copic ingekleurd.


De zoon van onze vrienden werd twee jaar.



 Uitnodigingen voor de verjaardag van mijn zoon, hij is alweer twee jaar geworden:-)


Dit is een kaartje voor een dubbele verjaardag. Ik kon natuurlijk twee kaartjes maken. Aangezien het feestje voor moeder en dochter was, vond ik het leuk om een kaartje voor allebei te maken.

eindelijk een blog aangemaakt

Ik heb eindelijk besloten om een blog te maken. Mijn nicht zei al een ruimte tijd dat ik het moet doen. Nou, bij deze dan:-)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...